Forum

Hiawatha webserver - Bug reports

Topic Author Messages Timestamp
9.13 ChallengeClient ban browsers and bots? Anton 5 16 June 2015, 00:46
9.13 reverse proxy: 100 continue and libevhtp Klemens Schölhorn 9 15 June 2015, 18:50
IPv6 :: (all interfaces) not working James 4 15 June 2015, 18:43
9.12 Anton 3 15 June 2015, 11:10
v9.13 startup freeze on OpenWrt 10.03.1, custom crossbuild Tomas Kolousek 4 24 May 2015, 00:38
9.13 - CMake Error at CMakeLists.txt:21 (include): CMakeFiles.txt Antonio Hernández Blas 4 16 May 2015, 11:47
SIGSEGV during file upload prototux 5 16 April 2015, 17:37
ownCloud & garbage.log entries Gour 3 15 April 2015, 10:26
Directory listing sorted oddly James 4 27 March 2015, 18:34
binding hosts securely Mina 3 23 March 2015, 16:01
Banshee, small sec feature Mina 15 23 March 2015, 09:42
HTTPS works a while, then stops Kalileo 4 15 March 2015, 07:57
PHPFPM possible broken FastCGI spec Marco 4 26 February 2015, 17:42
Wrong version text string in Monitor AxAn 4 16 February 2015, 11:38
TimeForRequest error Josel 3 15 February 2015, 09:25
9.12 bug report kfft 3 13 February 2015, 20:09
ReverseProxy 9.10 and 9.11 regression: Space in URL Klemens Schölhorn 3 1 February 2015, 23:33
Wigwam says no non-fatal errors, but restart hiawatha gives error in hiawatha.conf on MaxUploadSize René 3 25 January 2015, 12:41
OwnCloud and random(?) errors Jan-Philipp Schulze 11 14 January 2015, 15:21
RSS-feed doesn't work with Thunderbird Jaqué 2 13 January 2015, 15:20
Redirect loop issue with hiawatha 9.10 in hiawatha-proxy Mustafa Ramadhan 6 6 January 2015, 11:29
AccessLogFile Mustafa Ramadhan 20 18 December 2014, 09:33
PHP Header('HTTP/1.1 401 Unauthorized') returns 200 6 14 December 2014, 22:10
"#" character in URLs generated by dir index Marius Dinu 2 14 December 2014, 18:58
UrlToolkit : Segmentation fault 3 30 November 2014, 19:47