Forum

Hiawatha webserver - Bug reports

Topic Author Messages Timestamp last post
Hiawatha 8.6 compile error Samiux 4 31 October 2012, 23:30
ShowIndex mode and files with '+' in name yanfali@gmail.com 5 30 October 2012, 19:37
Can't read file hiawatha.conf. metanet 6 29 October 2012, 22:02
Segmentation fault from vhost misconfig Aditya Jain 6 21 October 2012, 17:26
Images not loading in html, individually they are fine Huib Keemink 3 19 September 2012, 13:54
Unable to compile source for Hiawatha on SmartOS (formerly OpenSolaris) - JoyentCloud Brian Zerangue 10 12 September 2012, 18:00
Connection reset when uploading a file via xenforo's admin page Marcusant 3 13 August 2012, 20:14
Error loading RSA private key with 8.4 using Debian package Peter Fedorow 9 4 July 2012, 21:49
Hiawatha crash Hirsidor 2 25 June 2012, 09:58
Default index XSLT doesn't honor ServerString Chris Wadge 3 8 June 2012, 09:40
unable to install owncloud 4 rieper 4 28 May 2012, 15:17
Performance and FastCGI(PHP) failures Maks 12 26 May 2012, 18:15
OpenBSD 5.1 stop in make Heiko 2 10 May 2012, 14:32
8.2 fails kfft 2 2 May 2012, 07:34
Building Hiawatha 8.x for Low Power CPUs Ralph Hempel 3 27 March 2012, 16:44
EnablePathInfo within Alias JanH 6 6 March 2012, 16:35
Time out in previously working CGI script Sabu Francis 5 26 February 2012, 08:52
Hiawatha ignores permissions of .PHP files Palatinux 12 11 February 2012, 13:59
CGI Wrapper relies on non CGI userid perms in home dirs James MacLean 1 7 February 2012, 13:43
Hiawatha fails when a trailing slash is used in WebsiteRoot Martin Tournoij 2 6 February 2012, 10:43
v8.0 - make_debian_package JanH 4 30 January 2012, 12:19
Hiawatha Error Creating Directory [Wont Start] James Karenthem 4 13 January 2012, 00:25
SVG mime type David Oliver 2 14 December 2011, 08:41
PHP FastCGI daemon exited with code 32512 Palatinux 6 7 December 2011, 22:33
hiawatha -v kfft 3 21 November 2011, 12:52