Forum

Hiawatha webserver - Bug reports

Topic Author Messages Timestamp last post
Basic Auth Rene 3 12 November 2011, 19:33
cgi-wrapper seem do not work chroot Marco 3 2 November 2011, 16:33
Hiawatha in chroot Marco 13 17 October 2011, 16:18
Shared object "libcrypt.so.5" not found Simon 6 27 September 2011, 00:43
RequiredCA and "SSL_accept(): protocol error" Andrew Lockhart 3 20 September 2011, 22:48
XSS Samiux 8 17 September 2011, 02:33
Upload Files Error: 101 SynCop 2 10 September 2011, 15:57
TCPDF - very slow Patrick 3 4 September 2011, 19:21
Link not workin on your site. Ahcor Werdna 2 19 August 2011, 07:42
get error with "sudo dpkg -i hiawatha_7.5_amd64.deb" Ricardo 4 9 June 2011, 09:35
7.5 zip kfft 5 30 May 2011, 19:37
PHP FastCGI daemon dies with code 65280 Yassen Damyanov 3 24 May 2011, 23:00
broken link (this site) kfft 8 12 April 2011, 12:00
mimetype.conf only support extensions up to 6 characters Aki 2 29 March 2011, 09:01
Hiawatha -k output cleanup luke 3 24 March 2011, 09:04
Segmentation fault due to .hiawatha file Palatinux 14 17 January 2011, 09:48
PHP-FPM doesn't operate as expected alex 3 12 January 2011, 22:24
Is it a typo in How To Exson 2 20 December 2010, 15:36
.hiawatha blocks whole server Palatinux 16 15 December 2010, 18:47
RequiredCA and "SSL_accept(): protocol error" Svilen 3 5 December 2010, 11:47
Uploading big files: MaxRequestSize limit JanH 6 15 November 2010, 16:51
Compiling 7.4 Problems C-S 4 10 November 2010, 09:12
IPv6 related garbage in $_SERVER['HTTP_HOST'] Allen Stambaugh 6 8 October 2010, 08:34
Typo in your Howto: CGI wrapper section René 4 3 October 2010, 08:47
Kohana and Gallery 3 troubles Odd-Jarle 4 2 October 2010, 16:02